lauantai 15. huhtikuuta 2017

Rankempaa kuin kuvittelit?16 kerrostaloa, 480 postiluukkua, 2h45min, rupattelua rappukäytävissä, 1 välitön reagointi (puhelin soi) eikä hän ihan vielä varannut aikaa. Ihan palkatta.
Miksi?
Asiakkaat eivät "ala löytämään sinua" ellet tee itseäsi löydetyksi.
Löydetyksi tuleminen vaatii hyviä pohjelihaksia, järkähtämätöntä ja tavoitteellista asennetta ilmaista työtä kohtaan, lähes kaikesta muusta ajanvietteestä luopumista ja ennen kaikkea graniitin kovaa uskoa omaan asiaasi!

Kysypä ensi kerran, kun poikkeat konditorioon kahville ja tuoreelle pullalle, moneltako yrittäjä itse on sinä aamuna noussut ja tullut töihin Ja koska hänen päivänsä päättyy. Voin kertoa, että se ei ole klo 8-17, kuten oven aukioloajoissa lukee.

Palkkapäivän aika tulee sitten joskus. Jos ei, olet tehnyt työsi huonosti. Jos olet eri mieltä, on aika harkita palkkatyöhön hakeutumista.

Kuluttaja; otahan se mainoskieltotarra sieltä oveltasi pois.

Vinkki: Aloita pienestä. Kopioi itse mainoksia, joita viet alueesi lähitaloihin ja kauppaan. Pian huomaat paljonko niitä tarvitset ja minkälainen on vastausprosentti (se on aina pieni). Katsele myös mainoksia, joita saat itse (postissa, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa), "sillä silmällä" ja mieti, mikä saa sinut itsesi reagoimaan mainokseen tai miksi ohitat sen nopeasti.

”Kirjoittaja Virva Pulkkinen on yrittäjä,  koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja ja akupunktiohoitaja. Kirjoittaa omasta liiketoiminnan polustaan haaveenaan auttaa omansa tai minkä tahansa alan yrittäjiksi ryhtyviä osumaan myötätuuleen ja vain hipomaan karikoita."


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti