keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Yrittäjän tarina: Kivijalkakaupassa on palvelua ja yhteistyötä

"Kruunuhaassa kivijalkaputiikkien välillä on yhteistyö- ja avunantosopimus. On muuten kivaa, kun naapurissa on mukavat kundit pitämässä fillariliikettä Bikeplanet.
Isä ja poika ovat varsinaisia ammattilaisia ja iloisia veijareita, joita asiakkaat kehuvat. Liikkeessä on kiva asioida. Saat aina hymyn ja hyvänpäiväntoivotukset. Olipa asiasi mikä tahansa, pojat auttavat.

Päätimme lyödä naapurin kanssa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Suunnittelemme yhteistä Fillarilla kaiken ikää -tapahtumaa toukokuulle. Näin voimme tarjota fillarikansalle mahdollisuuden tutustua molempien liikkeiden palveluihin ja tuotteisiin samalla kertaa!
Hienoa optikko- ja pyöräliikkeen yhteistyötä

Naapuritalon R-Kioski on pelastanut meidät pari kertaa. Joskus sattui niin, että asiakas ei ehtinyt hakea piilolinssejään liikkeestä. Vein piilolinssit ja maksulapun Karin R-Kioskille ja asiakas nouti paketin sieltä. Toisella kertaa sattui niin, että asiakas oli lähdössä ulkomaille eikä ehtinyt noutaa aurinkolasejaan päivällä. Taas sovittiin, että lasit voi hakea naapurista.
Näin se käy kun pistää käymään!

Kivijalkakaupassa olemme joustavia palvelun suhteen. Tarvitaan vain hieman kekseliäisyyttä ja paljon palvelutahtoa. Kivijalkakaupalle ollaan jo pitämässä hautajaisia, mutta toivottavasti näin ei käy".
Optikkoyrittäjä Minna 55v. Yrittäjäuraa takana 16 vuotta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti