lauantai 15. huhtikuuta 2017

Lauseita, joita en enää haluaisi kuulla


Minulla on hierojia vuokratuolilla. Useimmat heistä ovat tulleet hommiin tuoreeltaan koulusta. Ja tässä kohtaa voit lukea tekstin Markkinointi koulussasi, mättääkö? ellet ole sitä jo lukenut.

"Pitääkö tänne pohjakassaan siis jäädä aina tämä sama summa?"
Jos haluat joskus tulla minulle hierojaksi, katson eduksi kokemuksen kaupan kassalta.

"Minä en kyllä mitään ilmaisia hierontoja halua lähteä tekemään". Jos haluat joskus tulla minulle hierojaksi, katson eduksi kokemuksen myyntiesittelijän työstä, minkä tahansa tuotteen."

"Jatkossa me sitten haluamme nähdä ne sisällöt niissä työpaikkakäyntisopimuksissa." Jos haluat tulla minulle hierojaksi, katson eduksi mittavan kokemuksen erilaisista sopimuksista erilaisissa työkuvioissa.

"Me halutaan kyllä jotain matkakorvausta". Jos haluat joskus tulla minulle hierojaksi katson eduksi ymmärryksen veroilmoituksen täyttämisestä.

Aloittava yrittäjä, jos olet niin onnekas, että voit aloittaa tai tehdä jopa koko yrittäjäurasi kermalla ja strösseleillä kuorrutettuna ilman väsyneen ja kuraisen vetojuhdan osaa, niin pidä siitä kiinni!
Voit olla varma, että kun asiakkaita sinulla riittää, niin taustalla painetaan hommia pohkeet krampissa.

Vinkki: Perehdyttämistä ei voi koskaan tehdä liikaa. Pyydä sitä, jos koet, että et ole vielä sisäistänyt kaikkia talon tapoja.
Asiat, jotka ovat itselle selviä, ei välttämättä ole lainkaan selviä jollekulle toiselle. Älä koskaan oleta asioita vaan varmista ne aina!

”Kirjoittaja Virva Pulkkinen on yrittäjä,  koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja ja akupunktiohoitaja. Kirjoittaa omasta liiketoiminnan polustaan haaveenaan auttaa omansa tai minkä tahansa alan yrittäjiksi ryhtyviä osumaan myötätuuleen ja vain hipomaan karikoita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti