keskiviikko 19. huhtikuuta 2017

Hanki ammattilainen ajoissa tai viimeistään H-hetkellä

Kuva lainattu netistä


Aina silloin tällöin tulee vastaan iso tai pieni seinä. Useimmiten se on pahvia ja sen saa mojautettua rikki ihan omin voimin. Toisinaan tarvitaan hiukan työntö-, veto- tai nostoapuja.Itselläni suurin ja mahtavin tuki tulee omilta yrittäjävanhemmiltani ja yrittäjäisovanhemmiltani. Onneksi olemme pitkäikäistä väkeä, ehtii kysellä! Isovanhempani pitivät tilitoimistoa ja näkivät paljon kuinka pienestä lähteneet firmat kasvoivat ja vakiinnuttivat toimensa. Sitten oli myös niitä päinvastaisia yrityksiä. Isoilla puheilla ja lainoilla liikkeelle ja nopea mahaplätsi kylmään asfaltiin.

Apua on hyvä osata hakea myös ystävien ulkopuolelta, ammattiauttajilta. Ennen kuin tarvitset lanttulääkäriä on hyvä kääntyä ongelmasi mukaan esimerkiksi Yrityskummien puoleen.

Itse tein näin syksyllä 2016. Pidin itse omia kotisivujani ja kamppailin tämän markkinointisuon kanssa. Lisäksi haluan tietenkin olla paras mahdollinen
perustajaomistajayrittäjätyöntekijäsiivoojakahvinekittäjäpyykkärikoluttajarekrytoijahieroja Pirkanmaan Hierontapalveluille! Jokaisen asian opetteluun itse ei vain ole aikaa.

Noh, vanhempieni innostamana otin yhteyttä Pirkanmaan Yrityskummeihin ja sovimme tapaamisen. Vastassani oli neljä konkaria isot tietomäärät päässään. Kaikki jo omista hommistaan eläkkeellä.

Saman tien puututtiin kotisivujeni antiin, olihan ne nyt aika tee-se -itse kotisivut 3€/kk.
Eilen, tänään, huomenna.
Muistuta itseäsi, että asiat näyttävät
huomenna jo paremmalta!
"Jos mainostoimiston miehellä menee hartia jumiin, niin hierooko hän itse vai meneekö hierojalle?"


Näin minulta kysyttiin. Niinpä!

Suurin anti oli se, että uskalsin ja talouskin antoi myöden, ottaa yhteyttä mainostoimistoon.
Ulkoasu meni vallan kokonaan uusiksi ja olen siihen oikein tyytyväinen. Kyllähän sen näkee kun ammattimies koodaa! Näin olen välttynyt "vuotava katto syndroomalta". Kun paistaa sitä ei muista ja kun sataa ei voi korjata. Toisin sanoen hyvinä aikoina markkinointiin ei tule panostettua ja hiljaisina aikoina siihen ei ole varaa.

Kun kohtaat taloyhtiösi roskiksen mitä teet? Laitat sen haisevan pussin sinne lootaan, kansi äkkiä kiinni ja nopeasti pois. Kyllä sen joku sitten tyhjentää. Muistathan kun avaudut arjestasi seuraavan kerran, että läheisinkään yrittäjäystävä ei ole kuitenkaan roskis!


Vinkki: Perehdy eri alojen ammattilaisten tarjontaan ja toimintatapoihin jatkuvasti. Näin tiedät nopeasti kenen puoleen kääntyä, kun sen hetki koittaa! Muista kysellä suosituksia.

”Kirjoittaja Virva Pulkkinen on yrittäjä,  koulutettu hieroja, liikuntaneuvoja ja akupunktiohoitaja. Kirjoittaa omasta liiketoiminnan polustaan haaveenaan auttaa omansa tai minkä tahansa alan yrittäjiksi ryhtyviä osumaan myötätuuleen ja vain hipomaan karikoita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti